Innehåll

  Divi är det ledande wordpress temat på marknaden. Det har 550,000 användare och växer varje dag med flera 100. Sidan du just nu besöker är byggd med detta tema och jag använder det personligen till alla mina kunder. Temat kommer med allt man behöver för att bygga en komplett sida med allt du kan tänka dig.

  Elegant Themes som är utvecklare utav Divi har även byggt en Divi builder som kommer med temat. Detta är enligt mig den kraftfullaste page buildern som finns på marknaden just nu. Du kan både bygga via en editor men det går även att göra det i den visuella redigeraren. Om du inte har tid att läsa hela artikeln kan jag bara säga testa Divi, dom har en 30 dagars garanti om du inte är nöjd.

  Divi Tema

  Divi är ett väldigt avskalat tema i grunden, detta är en stor fördel för dig som gillar att anpassa saker själv. Det kommer med en mängd olika inställningar som gör det enkel att få till sidan som du vill ha den. Självklart är hela Divi med den tillhörande Divi buildern responsiv så det fungerar utmärkt på mobilen. Temat kan i början upplevas som lite rörigt då det kommer med så många inställningar, när du jobbat med det ett tag kommer du älska flexibiliteten. Lite exempel på hur olika personer valt att bygga sina hemsidor med Divi hittar du här.

  Divi Builder

  Page builders är något som de flesta använder sig utav idag. WordPress kommer med en egen builder som heter Guthenberg. Divi’s builder är enligt mig den mest kraftfulla page buildern på marknaden. Den kommer med 46 stycken moduler som täcker de flesta behoven. Saknar du någon modul finns det folk som utvecklar tredje-parts moduler, det finns flera 100 diverse man kan köpa. Jag rekommenderar att kika på Divicake.com för att se utbudet, detta är den ledande marknadsplatsen för moduler och andra tillbehör till Divi.

  En översikt på hur Divi’s page builder ser ut

  Visuell Page Builder

  Detta är något som många personer rekommenderar inkluderat min kollega som jag jobbar med dagligen. Den gör det möjligt att se i real tid hur det du jobbar med kommer att se ut. Jag brukar använda denna till att finjustera diverse marginaler och storlekar på texter med den. Du kan testa deras visuella page builder på deras demo sida https://www.elegantthemesdemo.com/?et_fb=1. I början kan det kännas rörigt men gör deras tour så kommer du komma in i det på nolltid.

  Divi Moduler

  Alla page builders har moduler som kommer med, detta är det som gör dom så kraftiga. I Divi finns det idag 43 stycken olika moduler som medföljer. Våra vänner på Divicake har gjort en lista på de 43 olika modulerna som du finner här. Deras moduler kommer ofta med mycket olika inställningar och valmöjligheter som gör det enkelt att anpassa din sida. Saknar du någon modul har dom gjort det lätt att bygga nya moduler som man integrerar till deras builder. Det finns självklart en marknad för att köpa och sälja dessa moduler så det finns alltid folk som jobbar med att utveckla nya moduler.