Innehåll

  När du ska skapa din sida så börjar man ofta med att välja ut ett lämpligt tema som skulle kunna passa till din hemsida. Idag finns det både gratis teman men även betal teman som kallas premium teman. Om du ska driva en hobby sida så kan man använda sig utav ett tema som är gratis, detta är något som jag skulle avråda om du ska bygga en företags hemsida. Personligen värderar jag seriositet och professionalitet högt och med ett tema som hålla hög kvallité uppnår du det.

  Med många år i branschen och god kunskap om wordpress har vi gått igenom många olika teman och hittat våra favoriter. Idag kommer vi dela med dig våra olika tips och även vad som är bra alternativt mer negativt med temat. De flesta utav dessa temana är snarlika och fungerar på samma sätt, dock finns det alltid något unikt med de olika temana.

  Divi

  Divi är det tema som vi primärt arbetar med och denna sida du nu är inne på är skapad med detta tema. Det är skapat av Elegant Themes som också skapat Extra som är ett underbart tema. Detta tema kommer med en stor flexibilitet och en utav marknadens bästa page builder. Detta tema ingår vid köp utav Divi. Divi är ett tema som kräver att du sätter dig in i alla inställningar och hur man ställer in allt. Om du är ute efter ett tema som fyller alla dina behov men kräver att man läser på en del så är detta ett utmärkt val. Läs vår divi recension om du vill veta mer om detta tema.

  Divi moduler som kommer med deras egna page builder Divi builder. Divis builder kan jämföras med Visual composer som är den populäraste byggaren som är ett plugin, divi builder kommer också som ett plugin om man vill använda det till ett annat tema. Kontaktformulär, bildspel, accordions, blog posts, butiks produkter med flera moduler kommer med Divi, dessa är väldigt bra byggda och kommer med mycket inställningar.

  Extra

  Extra är skapat för dig som vill skapa en blogg, något typ utav magazine eller en nyhets liknande hemsida. Detta är skapat av Elegant Themes som även gjort Divi som vi starkt rekommenderar. Du får både Extra och Divi till samma pris. Extra kommer med samma page builder som Divi och denna är marknadens bästa skulle jag säga.

  Som ovan nämnt under Divi så kommer även extra med Divi buildern som page builder. Denna är väldigt kraftfull och fyller mina behov fullt ut i princip. Denna är modulär så det går alltid att skapa egna moduler och det finns även folk som säljer moduler till Divi byggaren. Allt detta ingår i licensen som man köper hos Elegant Themes till ett väldigt fördelaktigt pris.

  Avada

  Avada är det populäraste temat på den kända marknadsplatsen för wordpress teman Themeforest. Detta tema är väldigt robust och fungerar till de flesta hemsidorna. Du har flera hundra inställningar för att göra hemsidan så personlig som möjligt. När du köper detta tema ingår det även support för diverse frågor, du kan även hitta en hel del svar på internet då detta är ett så populärt tema.

  Page buildern som används för att skapa sidor är Visual Composer, denna ger dig stor frihet att göra vad du vill. Visual composer är idag den populäraste site buildern och det finns enormt mycket tillägg till denna om man är ute efter något som inte kommer med i gratisversionen.